Op 9 december opent in Los Angeles het 'Digusting Food Museum' de deuren. Het museum zal de 80 meest 'walgelijke gerechten' ter wereld tentoonstellen, waaronder madenkaas uit Sardinië, durianfruit uit Thailand en muizenwijn uit China. De psycholoog Samuel West heeft deze tentoonstelling in elkaar gezet. Het museum wil onze kijk op wat vies is en niet veranderen door ons gerechten te tonen die in andere culturen normaal zijn.
Greep uit de artikelen
zondag 9 december 2018
Opmerkelijk: het Digusting Food Museum in Los Angeles
Op 9 december opent in Los Angeles het 'Digusting Food Museum' de deuren. Het museum zal de 80 meest 'walgelijke gerechten' ter wereld tentoonstellen, waaronder madenkaas uit Sardinië, durianfruit uit Thailand en muizenwijn uit China. De psycholoog Samuel West heeft deze tentoonstelling in elkaar gezet. Het museum wil onze kijk op wat vies is en niet veranderen door ons gerechten te tonen die in andere culturen normaal zijn.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Heb je vragen of ander commentaar, plaats ze hier.