donderdag 28 januari 2016

Facebook's tweede en minder bekende website om met vrienden te chatten

In april 2015 heeft Facebook de website Messenger.com gelanceerd. Deze simpele en sobere versie van Facebook is tot nu toe nog niet erg bekend. Deze website wordt met 70 miljoen bezoekers per maand beduidend minder bezocht dan Facebook met minstens 1 miljard bezoekers per maand.
Messenger.com lijkt erg op de mobiele Facebook Messenger app voor de smartphone en tablet. Met Messenger.com kan met vrienden worden gechat zonder alle functies van de normale Facebook zoals nieuws, het bekijken van tijdlijnen en statussen. Met zijn sobere witte achtergrond lijkt Messenger geheel niet op zijn grote broer. Dit kan bijvoorbeeld erg handig zijn op het werk en/of als je geen verdere afleiding wilt. Gebruikers kunnen afbeeldingen, audio en video's delen. Er moet worden ingelogd met de gebruikersnaam en het wachtwoord van Facebook.


De sobere interface van Messenger.comLees ook :
Hoe plaats ik bewegende afbeeldingen op Facebook?
Maak je eigen reactieknoppen/emoji voor Facebook 
Hoe kun je nog gratis Windows 10 verkrijgen?
Vlogs van Bekende Nederlanders


_________________________________________________________________________
Bronnen:


Price, R. (2016, 27 januari). Facebook\'s best-kept secret: A second website that\'s amazing for talking to your friends. Geraadpleegd van http://www.independent.co.uk/life-style/gadgets-and-tech/news/facebooks-best-kept-secret-a-second-website-thats-amazing-for-talking-to-your-friends-a6834911.html

Afbeelding inleiding: https://pixabay.com/en/facebook-meeting-social-personal-260818/

Afbeelding Facebook Messenger: downloadsource.fr, https://www.flickr.com/photos/downloadsourcefr/17085399592

Geen opmerkingen:

Een reactie posten